Excite

Romantische en sierlijke jurken voor de zomer van 2011

De jurken in de zomer van 2011 zijn romantisch, sierlijk en zeer vrouwelijk in zowel de korte als de lange modellen. Deze zomer helpen de jurken jou lekker te ontspannen en te genieten van het warme zomerweer.

Je hoeft niet meer weg te zweten in de strakke truitjes, broekjes en rokjes. De jurken van deze zomer zitten uiterst luchtig. De modellen zitten ruim om het lichaam. Ondanks de wijde modellen ben je nog steeds op en top vrouwelijk in de jurken van de zomer 2011.

Eenvoudig katoen

Het meest ideale tijdens de zomer zijn de katoenen sportieve jurken met zeer voordelige prijzen. De jurken zitten ontzettend comfortabel. Met wat mooie accessoires geef je deze simpele jurken extra pit. Draag mooie armbanden, kettingen en oorbellen en je bent een spetterende verschijning in een eenvoudige jurk. Kies uit deze jurken voor uiterst felle en opvallende kleuren als oranje, geel en knalroze. Deze zomer zijn knalkleuren helemaal in. Het model van deze jurken mag dan saai zijn maar door de felle kleuren zijn ze toch een opvallende verschijning.

Romantisch dromerig

Deze zomer kunnen eenvoudige jurken ook zeer romantisch, lief en meisjesachtig zijn. De jurken hebben wat extra plooien en strikjes. Zowel de korte als de lange jurken zijn te krijgen als de romantische dromerige meisjesjurken. Andere jurken zijn zeer damesachtig door de bloemenprints of prints met vlinders of sierlijke patronen. De patronen geven de jurken extra sierlijkheid. Bij deze jurken geldt dat het model eenvoudig kan zijn maar door de prints extra opvallen. Andere jurken zijn qua model variërend met plooien en strikjes in een enkele kleur.

Kies voor vrouwelijkheid en sierlijkheid deze zomer. Iedere vrouw is een geweldige verschijning op het strand in een van de jurken tijdens de zomer van 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020