Excite

Jurkje mét ingebouwde telefoon

Het grote voordeel van een Little Black Dress is dat je er altijd goed in uit ziet. Het enige nadeel is dat je bij zo’n jurkje niet met je enorme tas vol spulletjes aan kunt komen zetten. Gelukkig is daar nu een oplossing voor: de LBD met ingebouwde telefoon. Alles wat je nodig hebt ‘hangt’ dan aan je lijf! De jurk zal voor het eerst gelanceerd worden in Engeland.

Het jurkje heet de M-dress. Draagsters kunnen hun SIM-kaart gewoon onder het label stoppen en op die manier bellen en gebeld worden. Dankzij speciale software die bewegingen herkent, kunnen telefoontjes worden opgepakt door met de arm naar boven te bewegen. Door je arm weer naar beneden te doen, hang je op – net als bij een gewone telefoon.

De jurk is ontworpen door CuteCircuit en heeft verschillende mogelijkheden. Het instellen van aparte ringtones bijvoorbeeld, maar ook het bellen van voorgeprogrammeerde nummers. Dat laatste kan nog wel in beperkte mate, maar mogelijk wordt daar in de toekomst nog wat aan gedaan.

De jurk is gemaakt van een prettige stof, die nauw aansluit en erg comfortabel zit. Hoeveel de jurk moet gaan kosten is nog niet bekend, wel zal hij in 2011 op de markt worden gebracht. Overigens hoef je niet bang te zijn dat je zelf een grote mobiele telefoon gaat lijken, want de jurk is voorzien van een kleine antenne die bijna onzichtbaar is én de gebruiker niet of nauwelijks blootstelt aan ongewenste straling.

Afbeelding: Flickr account Idhren

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021