Excite

Het kapsel van Rihanna

Regelmatig wordt het kapsel van Rihanna opgepikt door andere sterren of door kappers. Als het niet wordt overgenomen, dan wordt er op zijn minst over gepraat.

Robyn Rihanna Fenty

Rihanna werd geboren op 20 februari 1988 als Robyn Rihanna Fenty op het eiland Barbados. Rihanna brak wereldwijd door met Pon de Replay in 2005. Vanaf die tijd is haar kapsel veelbesproken.

De kapselhistorie

In 2005 verscheen Rihanna met een lange paardenstaart op de MTV Music Video Awards. Daarna heeft ze een heleboel kapsels en kleuren gehad. Ze begon met lang haar in 2005. Ook stak ze haar haren geregeld op tijdens awardshows. In 2006 koos ze voor extensions.

Daarna knipte ze het af tot half lang haar. In 2007 was lang haar de trend, dus stelde Rihanna's haarstilist Ursula Stephen haar voor om juist voor een kort koppie te gaan. Dit werd een pittige bob. En uiteraard, met Rihanna als echte trendsetter, werd de bob de volgende trend. 

In 2008 werd Rihanna's haar nog korter. Ze koos voor bruin haar en het kapsel was niet te opvallend. In 2009 had ze enige tijd opgeschoren zijkanten en een hanenkam bovenop haar hoofd. Ook koos ze voor blonde highlights.

Dit jaar ging ze ook voor een pixie cut. Deze look werd ook een trend. Het haar wordt in de nek en in het gezicht ongeveer 5 centimeter geknipt. Het is kort en lokkig. Het haar bovenop het hoofd is langer. Bij dit kapsel kun je een pony dragen. De pony kan variëren: of kort en lokkig of lang en asymmetrisch. Hierbij kun je een oog 'bedekken'. Rihanna koos voor de lange versie.

Huidige kapsel

Het kapsel dat Rihanna nu heeft, gaat terug naar haar roots. Ze heeft een grote haarbos met afro-krullen. Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze er geen kleur doorheen gooide. Rood haar is helemaal de kleur van nu. Rihanna verfde haar haren dan ook knalrood. De kleur is trouwens wel vaker terug te zien in haar kapsels. Hoelang ze dit kapsel houdt, weet je nooit. Rihanna wisselt vaker nog van kapsel dan van schoenen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021