Excite

Een prachtig kapsel voor dun lang haar

Kapsels kunnen niet bij elke haarsoort. Wat bijvoorbeeld heel mooi is bij vol en dik haar, kan als kapsel voor dun lang haar helemaal niet mooi staan.

Kapsels voor lang en dun haar

Wanneer er sprake is van dun lang haar, dan is het haar in laagjes en met een pony dragen een goed kapsel. Met deze laagjes lijkt het haar veel voller. Bovendien zorgt het voor textuur. De pony geeft het gezicht bovendien een erg goede omlijsting. Dit kapsel kan op meerdere manieren gedragen worden. Het kan bijvoorbeeld los gedragen worden, maar ook in een staart wanneer het haar lang genoeg is.

Ook zijn extensions een optie om het haar voller te laten lijken. Dit kan echter erg prijzig worden en soms kan het erg nep lijken. Alleen wanneer de extensions goed gezet zijn, zal men het niet zien.

Onderhouden

Onderhoud het kapsel door één keer in de 3 - 4 weken naar de kapper te gaan. Verder is het van belang dat de verzorgingsproducten afgestemd zijn op lang en dun haar. De kapper kan hierin advies geven, maar ook op internet is veel te vinden over welke producten gebruikt zouden moeten worden.

In verzorgingsproducten zouden de volgende bestanddelen kunnen zitten als het geschikt is voor lang en dun haar:

  • Niacinamide - Dit zorgt de elasticiteit en de glans
  • Panthenol - Dit houdt het vochtbalans op peil.
  • Aminozuur - Dit zorgt voor klitloos en glad haar
  • Creatine - Dit is een lichaamseigen stof die het haar sterker en krachtiger maakt.
  • Af en toe kan haar ook een kuurtje of een masker gebruiken. Vooral wanneer het veel geverfd wordt, is het verstandig om dit zeker eens per 2 maanden te doen. Ook hierbij is het van belang dat het afgestemd is op de structuur van het haar.

    Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021