Excite

Kapsels voor dames in de zomer van 2011: de trends

Ieder seizoen komen er nieuwe trends. Op het gebied van kleding, maar ook op het gebied van make-up en haar. Wat gaan de kapsels voor dames in de zomer van 2011 worden? Wat zijn de trends deze zomer?

Trends zomer 2011

Op de catwalks vind je de nieuwste trends, geshowd door modellen, ook wat betreft kapsels. Wat in is, weet je na het zien van de catwalkshows op de verschillende modeweken. De trends op het gebied van haar zijn dit jaar uiteenlopend, maar er is één grote overeenkomst: vrouwelijkheid. De kapsels zijn dit jaar vrouwelijker dan ooit, maar hebben elk hun eigen interpretatie hiervan.

Futuristisch

Kapsels met grafische vormen zijn dit jaar absoluut een hit. De kapsels staan bovendien erg mooi bij bijvoorbeeld blond haar: van zeer licht met metaalachtige tinten. De kleuren variëren van goud en roze goud tot zilver en platina. Ook grijs is hip. Maar ook met je donkere lokken kun je jezelf prima een futuristisch kapsel laten aanmeten. Absoluut noodzakelijk bij deze look is dat het haar glimt als een spiegel.

Wild haar

Een andere trend is ongetemd, wild haar met overdreven veel volume. Vaak worden hierbij krullen gebruikt, dus de dames met krullen kunnen zich waarschijnlijk goed vinden in deze trend. Bij deze trend worden vooral veel bruintinten gebruikt, eventueel met koper- en goudtinten. Dit geeft het haar een mooie look zonder dat het veel te overdreven is.

Verleidelijk

Verleidelijk haar is dit jaar absoluut een van de trends. Het haar is zacht en sensueel met veel beweging. In het haar zit veel volume. Volume kan zitten in los vallende krullen met veel beweging. De dames met golvend haar kunnen ook deze trend omarmen. De krullen zijn gecontroleerd en zacht, maar tegelijkertijd hip en mooi. Dus geen bosje pluizige krullen, maar een bos losvallende krullen met veel glans. Daarnaast is de kleur in deze trend ook belangrijk. De kleur is brutaal en gewaagd. Denk hierbij aan kleuren die opvallen. Dit kan mahonie zijn, maar ook pikzwart.

Dus wat je ook kiest, met een van deze kapsels loop je er superhip bij deze zomer!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021