Excite

Kate Moss komt met kookboek

Topmodel Kate Moss is alle vooroordelen over supermodellen zat. Daarom is ze vastberaden om een eigen kookboek op de markt te brengen. Het topmodel is van plan om de gerechten in het boek te richten op traditionele Joodse gerechten.

Een anonieme bron vertelt tegen de Britse krant The Mirror dat Kate Moss is geïnspireerd op het kookboek van een vriendin van haar: ‘Kate kookt constant gerechten uit het boek voor haar partner Jamie Hince. Ze is gek op de simpele recepten en ze kan over niets anders praten. Ze wil net zo'n soort boek als haar vriendin op de markt brengen, alleen met meer typische Kate-gerechten’.

Behalve het kookboek is Kate Moss ook zeer druk met haar kledinglijn. Binnenkort wordt alweer de negende lijn gelanceerd voor Topshop. Grote sterren staan op de lijst om bij de opening van de kledinglijn aanwezig te zijn, zoals onder anderen Jennifer Lopez.

Kate Moss werd geboren in 1974 en werd ontdekt op 14-jarige leeftijd. Ze werd later het vaste gezicht van het kledingmerk Calvin Klein. Ook heeft ze gewerkt voor bedrijven zoals Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Versace en Chanel. Ondanks haar nogal kleine lengte, is ze erg populair en geliefd in de modewereld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021