Excite

Katy Perry ideaalbeeld voor meisjes

Veel meisjes zouden er het liefst hetzelfde uitzien als Katy Perry. Tenminste, de Britse meisjes. Britney Spears blijkt niet zo populair meer te zijn. Hoewel de zangeres een aantal jaar geleden nog favoriet was, wordt zij nu genomineerd als zangeres die ongetwijfeld wel wat baat zou hebben bij een flinke Photoshop-behandeling.

Dit blijkt allemaal uit een onderzoek van de Good Surgeon Guide. Voor dit onderzoek werden ruim 1000 meisjes ondervraagd over hun beeld van sterren én Photoshop. Hen werd onder meer gevraagd op welke celebrity ze het liefst wilden lijken. Katy Perry stond daarin met stip op nummer één: 70% van de meisjes zou er graag net zo uitzien als de Amerikaanse zangeres. Ook Frankie Sandford scoorde heel goed. Op de derde plek is een schoonheid van Britse bodem te vinden: Cheryl Cole. Verder kregen Victoria Beckham, Britney Spears Beyoncé en Fergie nog veel stemmen.

Wel weten de meisjes heel goed dat alles wat ze van sterren in bladen zien, niet echt hoeft te zijn. Sterker nog; ze menen dat celebs als Britney Spears en Victoria Beckham heel veel Photoshop nodig hebben om er goed uit te zien op een cover. Dat wil niet zeggen dat die gefabriceerde schoonheid niet indrukwekkend is, want veel meisjes worden nog steeds onzeker van de perfecte afbeeldingen van hun geliefde sterren. Daarom is zeker een derde van de meisjes aan de lijn en wil 41% graag afvallen.

Afbeelding: Flickr account machechyp

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021