Excite

Kerst: cadeautips voor miljonairs

Ook al is het pas oktober, veel mensen zijn al bezig met de kerstdagen. En dan in het bijzonder met kerstcadeautjes. En om ook de superrijken van deze wereld te voorzien van voldoende keuze, heeft Neiman Marcus haar nieuwe catalogus uitgebracht. Het is inmiddels de 84e editie van het beroemde cadeauboek voor de rijken.

Een van de hoogtepunten uit deze editie is het peperkoekenhuisje van zo’n €14.000. Dit huisje is zo groot dat kinderen er makkelijk in kunnen zitten en het is helemaal gemaakt van peperkoek, glazuur, lolly’s, koekjes en snoepjes. En aangezien het huisje gemaakt is door Dylan Candy’s Bar, de beroemdste snoepwinkel van New York, kun je er wel vanuit gaan dat dit goed smaakt.

Ook erg mooi is de glaskunst die op de bodem van het zwembad geplaatst kan worden. Het gaat dan om kunst van de bekende kunstenaar Dale Chihuly en wie bereid is meer dan een miljoen te betalen voor deze kunst, verandert zijn zwembad in een waar kunstwerkje dat lang niet iedereen heeft.

Ook erg indrukwekkend is de nieuwste Chevrolet Camaro cabrio. Deze auto wordt eigenlijk pas volgend jaar uitgebracht, maar wie geld genoeg heeft, kan zich inschrijven voor één van de 100 auto’s die al voor de kerst geleverd worden.

Verder zijn er ook cadeaus als een woonboot, bedelarmbanden, fototoestellen, speciale Danny Ferrington Gourd ukulele’s en handgemaakte fietsen verkrijgbaar. Net als voorgaande jaren is het aanbod weer erg uniek!

Afbeelding: Flickr, gebruiker Char1iej

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021