Excite

Ki Fit: de perfecte calorieënteller

Wil je weten hoe het komt dat de een al dik wordt van het kijken naar een taartje, terwijl een ander er zes kan eten en geen grammetje aankomt? Met de nieuwe Ki Fit, een ingenieuze calorieënteller, kun je precies zien wat je verbrandt. Combineer dat met alles wat je binnenkrijgt en je ziet direct waarom jij er zo’n moeite mee hebt om slank te worden of te blijven.

De Ki Fit wordt gecombineerd met een persoonlijke online account waarin je alles wat je eet en drinkt opneemt. Op die manier kun je heel precies uitrekenen hoeveel calorieën je binnen hebt gekregen. Vergelijk dat aantal met het aantal calorieën dat je kwijt bent geraakt en je hebt een goed beeld van of je het wel of niet goed doet.

Het apparaatje is vrij makkelijk in gebruik. Je zet het vast aan je bovenarm en hebt er verder geen omkijken meer naar. Het invoeren van je eten en drinken in het online dagboek neemt iets meer tijd in beslag, maar dankzij een aantal voorgeprogrammeerde keuzes, valt dit ook best mee.

Als je aan het einde van de dag het apparaatje synchroniseert met je computer krijg je een dagelijks rapport. Dit rapport bevat niet alleen een overzicht van de genuttigde en verbrande calorieën, maar ook een grafiek met je slaappatroon, je beweegpatroon, enzovoorts. Omdat het apparaatje ook bijvoorbeeld de kwaliteit van je slaap meet, kun je veel praktischer op zoek gaan naar verbetermogelijkheden!

Afbeelding: Flickr account mikebeard

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021