Excite

Kim Kardashian promoot drie producten tegelijk

Kim Kardashian, vooral bekend van haar sekstape en haar rol in de realityserie ‘Keeping up with the Kardashians’ weet haar 15 minutes of fame heel goed te gebruiken. Zo weet ze maar liefst drie producten tegelijkertijd te promoten.

Een poosje terug is Kardashian behoorlijk wat afgevallen dankzij het QuickTrim programma. In die reclame zien we Kim in haar bikini, samen met haar net getrouwde zusje Khloe. Haar goedgevormde figuur laat ze ook zien in een reclame voor een Amerikaans fastfood keten. En ook daar weet ze weer precies de juiste producten in te kiezen; haar advertentie promoot de salades.

Tot slot heeft ze net een nieuw parfum uitgebracht. Ook in deze reclame weet ze weer handig gebruik te maken van haar lijf, dat halfnaakt verschijnt in de advertentie. De geur zou haar eigen persoonlijkheid precies weergeven: vrouwelijkheid en een hint van een zachtere kant. In februari wordt het parfum in de Verenigde Staten uitgebracht.

Dit zijn slechts een paar van de advertentiecampagnes waarin Kardashian mee heeft gedaan. Ook is ze met haar zussen eigenaar van de kledingwinkel D-A-S-H, heeft ze een fitness DVD uitgebracht en doet ze regelmatig modellenwerk. Voor het geld hoefde ze het in ieder geval in de eerste plaats al niet te doen; haar vader is Robert Kardashian, de inmiddels overleden advocaat van O.J. Simpson, die hem verdedigde tijdens de beruchte rechtszaak omtrent de moord op de vrouw van Simpson. Deze zak zorgde er uiteindelijk voor dat Robert en Kris – de moeder van Kim en een goede vriendin van Nicole – uit elkaar gingen.

Afbeelding: Flickr account Damien Morys Fotos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021