Excite

Koffie dieet: afslankkoffie als aanvulling op een gezond dieet

Gewicht verliezen door koffie te drinken, onmogelijk? Toch niet, bij het koffie dieet wordt afslankkoffie gebruikt: een prima aanvulling bij ieder gezond dieet. Afslankkoffie is wel degelijk zuivere koffie, want de koffie is vooral samengesteld uit Arabica koffiebonen. Deze laten van nature een lager cafeïnegehalte optekenen en worden ongeroosterd gebruikt. Ze hebben daarnaast een hoog gehalte aan aminozuren. Deze zuren doen je vetverbranding in een hogere versnelling schakelen.

Linghzi voor een verhoogde weerstand

In afslankkoffie voor je koffie dieet vind je ook Genoderma Lucidum of Linghzi, een natuurproduct dat je bloeddruk onder controle houdt, je afweersysteem stimuleert, je cholesterolgehalte gunstig beïnvloedt en je lichaam zuivert.

Groene koffiebonen: minder suikers, meer energie

Een belangrijk bestanddeel van afslankkoffie zijn groene koffiebonen. Deze zijn afkomstig van koffieplanten waarvan de besjes in de zon zijn gedroogd en ongeroosterd in de koffiemaling worden gebruikt. Ongeroosterde, groene koffiebonen zetten suikers en lichaamsvet om in extra energie, waardoor je extra kilo's kwijt geraakt.

Afslankkoffie als aanvulling

Bij je koffie dieet gebruik je nooit uitsluitend afslankkoffie. Het is een aanvulling bij een gezond dieet. In combinatie met voldoende lichaamsbeweging ben je het jojo-effect te slim af. Afslankkoffie is geen maaltijdvervanger, maar het doet je wél in versneld tempo vermageren.Twee kopjes per dag geven je extra energie en zijn ruimschoots voldoende, anders dreigen slaapproblemen.

Wees voorzichtig met Green Coffie 800

Wees vooral voorzichtig met Green Coffie 800, waarin meermaals het verboden sibutramine werd aangetroffen. Dit is een veel gebruikt geneesmiddel bij zwaarlijvigheid en obesitas. Het kan ernstige hart- en vaatziekten veroorzaken. Controleer daarom ook steeds de samenstelling van je afslankkoffie. Sowieso is deze koffie af te raden is voor personen onder de vijftien en zestigplussers, zwangere vrouwen en zij die borstvoeding geven. Ook bij hart- en vaatziekten kun je beter geen afslankkoffie gebruiken in je dieet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020