Excite

Net als Emma Watson een pixie-cut: ga voor korte kapsels in de zomer van 2011

Je haren eraf! Het klinkt misschien wat radicaal, maar het afgelopen jaar hebben we gezien dat verschillende Hollywood actrices hun lange haar verruilden voor een pittig kort koppie. Kort haar is lekker koel nu de temperaturen buiten stijgen en bovendien heb je met kort haar minder werk. Een halfuur föhnen voor je de deur uit kunt? Dat hoeft niet meer met de pixie-cut.

Emma Watsons transformatie

De meest in het oog springende verandering in het Hollywood van 2010 kwam van actrice Emma Watson, beter bekend als Hermelien Griffel uit de Harry Potter filmreeks. Volgens de voorwaarden in haar Harry Potter miljoenencontract, mocht ze haar lange haren niet afknippen. Na het werken aan de laatste Harry Potter film besloot ze een radicale verandering te ondergaan en liet ze de welbekende pixie-cut knippen. Iets wat naar eigen zeggen al een jarenlange wens was.

Andere bekende celebs gingen je voor

Ook andere actrices kozen voor dit model: actrice Michelle Williams, bekend van Broke Back Mountain en weduwe van Heath Ledger, knipte haar haren af. Engelse actrice Carey Mulligan maakte de pixie-cut tot haar handelsmerk, net als model Agyness Deyn. Ook in het verleden deden korte haren het altijd goed. Zelfs één van de bekendste modellen uit de geschiedenis, Twiggy, droeg een pixie-cut met stijl.

Volg de trend!

Dus ben jij ook fan van makkelijke en korte kapsels voor de zomer van 2011? Ga voor de pixie-cut. Treed in de voetstappen van bekende actrices die hun korte haren met succes droegen en misschien ben jij binnenkort 'the talk of the town' met je nieuwe, korte look!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021