Excite

Wat zijn de kosten voor een liposuctie?

Tegenwoordig hoef je eigenlijk niets meer te accepteren. Als er iets aan je lijf is dat je niet helemaal aanstaat, dan kun je daar wat aan doen. Mogen je benen bijvoorbeeld wel wat strakker? Dan kun je hier vet uit laten zuigen. De kosten voor zo'n liposuctie zijn niet heel laag, maar wel te overzien. Je kunt er goed voor sparen.

Prijs en kwaliteit

De kosten van een liposuctie zeggen helaas niet altijd wat over de kwaliteit die je krijgt. Wel kun je er vanuit gaan dat een behandeling waarvan de prijs ver onder de 'marktprijs' ligt, misschien niet helemaal de beste optie is. De kosten van een liposuctie hangen af van het deel dat je wilt behandelen. Voor redelijk kleine ingrepen zoals liposuctie bij de kin betaal je ongeveer 1.000 euro. Dit kan oplopen tot zo'n 2.000 euro en meer voor liposuctie aan de benen. Let op: benen worden altijd verdeeld in voor-, binnen-, zij- en achterkant. Het is dus niet zo dat je voor de 2.000 euro je volledige benen in vorm hebt. Wel kun je meestal korting krijgen als je meerdere plekken tegelijk laat behandelen.

Maak een slimme keuze

Heb je besloten om een liposuctie uit te laten voeren? Neem dan de tijd om een goede aanbieder te vinden. Op internet zijn veel adressen te vinden en kun je ook volop ervaringen van anderen lezen. Via kliniekoverzicht.nl kun je bijvoorbeeld lezen of patiënten de liposuctie de moeite waard vonden. Ook kun je hier meer lezen over de gemiddelde kosten per behandeling. Maak altijd eerst een afspraak bij een kliniek en kijk hoe die in het echt op je over komt. Het gaat wel om je lijf, dus een goed gevoel bij je behandelaar is erg belangrijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021