Excite

De kosten van microdermabrasie

Kies je met de microdermabrasie voor de klassieke standaard behandeling of wil je vlugger een meer zichtbaar resultaat? De duur, de manier van behandelen en de nazorg bepalen de kosten  van microdermabrasie.

Kosten basisbehandeling microdermabrasie

De kosten van de een standaard microdermabrasie schommelen rond de 90 euro. In beautycentra gevestigd in meer landelijke gebieden zal de prijs voordeliger zijn dan die in een stadscentrum. Hoe moderner en luxueuzer het schoonheidssalon, hoe hoger het prijskaartje. Een luxueuzer salon is echter geen garantie voor een betere behandeling, dus stap niet zomaar ergens binnen.

Sterrenbehandeling

Een tweesterrenbehandeling gecombineerd met een grondige huidreiniging, de microdermabrasie zelf, een massage Renewing Pack, een huidversteviging, een vochtinbrengende crème en een sunblocker duurt gemiddeld 45 minuten en kost je gemiddeld 109 euro. Voor een tweesterrenbehandeling betaal je meer. Hier wordt een collageenvlies aangebracht dat je huid elastischer maakt. Van deze tweesterrenbehandeling geniet je vanaf 119 euro. Met een super-de-luxe microdermabrasie wordt je huid in de watten gelegd met een hoogwaardige, vochtinbrengende crème. Kostprijs voor deze behandeling bedraagt ongeveer 140 euro.

Microdermabrasiekuur

Wat dacht je van een kuurbehandeling van vijf behandelingen met een tussenpauze van één week? Hierbij wordt het thuisgebruik van de producten aanbevolen. Deze combinatie zorgt voor een sneller en beter resultaat. Een kuurbehandeling wordt aangeraden bij huidveroudering en het wegwerken van littekens en pigmentvlekken. Een tweemaandelijkse onderhoudsbehandeling wordt daarbij aangeraden. De prijzen van een thuisbehandeling zijn afhankelijk van hun kwaliteit. Voor een degelijke kwaliteit betaal je gemiddeld 50 euro. Een thuisbehandeling is doeltreffender dan de klassieke peeling, maar minder efficiënter dan een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021