Excite

‘Kylie-effect’ boost verkoop goedkope crème

De fabrikanten van Pond’s Cold Cream zullen ongetwijfeld maar wat blij zijn met Kylie Minogue. De Australische zangeres vertelde namelijk dat ze zweerde bij hun crème en dat die crème ervoor zorgt dat ze er zelfs op haar 41e nog zo ontzettend jong uit ziet.

De crème werd Kylie aangeraden door haar moeder. Die gebruikte de crème ook en voorkwam zo chirurgische ingrepen of de behoefte aan botox. In het verleden had Kylie zelf wel botox gebruikt, maar naar eigen zeggen heeft ze dit dankzij de crème, die verkrijgbaar is voor een paar euro, niet meer nodig. Het product heeft haar hele huid veranderd en ze gebruikt het dagelijks.

De crème is gebaseerd op een reinigingsmiddel dat 2000 jaar geleden al in Griekenland werd gebruikt en het is een soort mengsel van water en bepaalde vetten. Tegenwoordig wordt het door Unilever op de markt gebracht.

Inmiddels heeft de fabrikant gereageerd op het ‘Kylie-effect’, zoals ze het zelf noemen. Na de opmerkingen van Minogue zijn de verkopen met 120% gestegen en dat is een opvallende stijging die niet door andere factoren te verklaren is. Inmiddels draait de fabriek overuren om te voldoen aan de vraag van verkopers. Hoe lang het Kylie-effect nog gaat duren is nog niet in te schatten, maar gezien de uitstekende resultaten én de gunstige prijs van de crème, kan dit nog wel eens even duren.

Afbeelding: Flickr account kyprisathina

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021