Excite

Laarzen tot over de knie, de nieuwste trend

In het volgende seizoen zal de laars die tot over de knie komt zwaar domineren. Het zal de nieuwe mode worden. De laarzen zijn al een paar keer gespot bij celebs. Daarnaast reageerde iedereen erg positief bij de catwalkshows in Milaan en New York. Er was geen twijfel over mogelijk: in het nieuwe seizoen zie je iedereen met deze laarzen.

De eerste die te zien was met laarzen tot over de knie was Madonna. Zij had laarzen van Louis Vuitton aan op een gala in mei en viel er meteen mee op. Kate Moss is al jaren fan van deze laarzen en heeft ze met regelmaat aan. Zangeres Rihanna draagt de laarzen zowel tijdens concerten als backstage. En de kinderster Miley Cyrus is sinds kort ook al aan de laarzen die tot over de knie gaan.

Veel grote kledingmerken zoals Prada en Vuitton hebben al een uitgebreide collectie met laarzen die tot over de knie komen. Er zijn al veel verschillende varianten op de laarzen gekomen, zodat er voor ieder wat wils is. Zo zijn er sexy laarzen, maar ook laarzen die geschikt zijn voor de stoere chicks. Ook zijn de laarzen in verschillende kleuren te krijgen, zodat de laarzen perfect bij verschillende outfits passen. Wat de laarzen van de laatste mode gaan kosten is afhankelijk van het model en het merk.

Afbeelding: Telegraph.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021