Excite

Laat je verrassen door Cirkel single reizen

Als je geen partner hebt dan kun je je soms wat eenzaam voelen. Vooral als vrienden en kennissen om je heen wél samen een romantische vakantie boeken. Je hoeft dan niet bij de pakken neer te zitten, want jij kunt ook een vakantie boeken met heel veel andere singles. Hoe? Via Cirkel single reizen. Cirkel is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in single reizen. Het aanbod is inmiddels indrukwekkend en elke reis wordt georganiseerd met een grote groep van rond de 20 mensen. Dan maak je zeker nieuwe vrienden!

Specials

Alle Cirkel single reizen zijn op zich al erg bijzonder, maar als je graag extra uit wilt pakken, dan kies je voor een van de specials. Die speciale reizen blijven vaak gedeeltelijk een verrassing. Zo kun je op dit moment bijvoorbeeld een mooie reis naar Duitsland boeken, maar blijft het nog een verrassing wat je precies gaat doen en waar je precies heen gaat. Als je liever wél vooraf weet wat de bedoeling is, dan kun je kiezen tussen bijvoorbeeld strandreizen, actieve reizen, verre reizen of reizen die in het teken staan van een bepaalde sport.

Maak vast kennis

Heb je een vakantie geboekt? Dan kun je thuis alvast 'kennis maken' met de mensen met wie je op vakantie gaat. Cirkel heeft namelijk een online forum waar vakantiegangers contact met elkaar kunnen leggen. Je kunt per land zoeken en zelf ook berichtjes achterlaten. Is er nog geen topic geopend over jouw vakantie? Open er dan gewoon zelf één. Wie weet volgen de andere reizigers snel daarna!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021