Excite

Lange oorbellen zijn ongezond

Lange oorbellen worden steeds populairder. Op de rode loper zien we ze met grote regelmaat bij de bekende popartiesten en actrices. Toch moeten we oppassen met deze mode-accessoires. Volgens artsen moeten er steeds vaker oorlelcorrecties worden uitgevoerd.

Steeds meer vrouwen verfraaien hun outfit met opvallende, lange oorbellen. Deze oorbellen kunnen echter ook schade oplopen, wanneer je ergens achter blijft hangen. Ook kunnen ze je oorlel oprekken. Er worden steeds vaker operaties uitgevoerd waarbij ze de oren reconstrueren. Zo moeten ze de gaatjes in de oren reconstrueren, omdat die gaan rekken door het gewicht van de oorbellen. Ook zwellen de oorlellen op, waardoor ze blijvend bobbelig worden. Artsen geven aan dat er nooit eerder zoveel operaties uitgevoerd moesten worden aan de oren en zoals het er nu uitziet zullen dat er alleen maar meer worden in de toekomst.

Als je de zware oorlellen liever niet wilt opgeven, kun je ervoor kiezen om ze in te laten spuiten met Restylane. Dit wordt ook gebruikt om lippen meer volume te kiezen. Een minder pijnlijke en dure manier is om de oorbellen alleen te gebruiken voor speciale gelegenheden en ze de rest van de tijd niet in te doen. Hiermee voorkom je een hoop ellende en pijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021