Excite

Lange zomerjas is terug van weggeweest!

Klassiekers in je kast heb je nooit genoeg. Hoewel die eigenlijk altijd kunnen, zijn er altijd seizoenen waarbij het ene item net wat minder trendy is dan het andere. De lange jas was vorig seizoen een beetje uit beeld, toen bleken vooral korte jasjes het erg goed te doen. Nu is de lange jas echter weer terug van weggeweest en mag je deze - mocht je dat nog niet gedaan hebben - weer toevoegen aan je kledingkast.

Extra lange trenchcoat

Mocht je nog geen lange jas hebben, probeer dan in ieder geval uit te kijken naar een extra lange trenchcoat. De trenchcoat blijft heel erg trendy en een extra lang exemplaar zorgt net voor de nodige extra bescherming tijdens deze niet al te warme zomer. Vooral als je jezelf altijd zakelijk wilt kleden, is deze lange trenchcoat een goede optie; hij houdt je namelijk niet alleen warm, maar beschermt je kleding ook. Mocht het eens regenen, dan hoef jij niet bang te zijn dat je mooie kleding daardoor aangetast wordt.

Ook voor korte mensen

Veel mensen die wat korter zijn, hebben hun reserveringen bij het dragen van een lange jas. Dat is logisch, want een lange jas kan je wat korter doen lijken. Toch is het ook hier gewoon een kwestie van de juiste maat kiezen. Een lange zomerjas moet ongeveer op de helft van je kuiten vallen. Als de jas langer wordt, dan maakt hij je kleiner dan nodig is. Bovendien kan dat onhandig worden, want de kans dat hij dan over de grond gaat slepen of dat je er eens op stapt, is natuurlijk groter.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020