Excite

Last van cellulite?

Bijna 90% van de vrouwen heeft last van cellulite, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Het is een normaal fenomeen, maar toch hebben veel vrouwen een hekel aan de putjes en bobbels op hun bovenbenen, buik en billen.

cellulite ontstaat door het opzwellen van vetcellen in het onderhuidse vetweefsel. Hierdoor ontstaan vetophopingen, die de kuiltjes en bobbels laten ontstaan. Meestal ontstaat cellulite door te weinig beweging, ongezond eten, hormonale veranderingen, leeftijd of aanleg.

De beste manier om cellulite goed aan te pakken is door veel te bewegen. Beweeg iedere dag minimaal een halfuur, maar liever nog langer. Eventuele spieroefeningen voor de probleemgebieden zullen zeker helpen. Ook gezond eten is een goede manier om cellulite aan te pakken. Eet gezond met weinig suiker en veel groente en volkoren producten.

Op de markt zijn veel crèmepjes te koop, waarmee je cellulite kunt verminderen. Deze crèmepjes zijn vaak oppervlakkig en pakken niet het daadwerkelijke probleem aan. Ook wordt er gezegd dat massageapparaten zouden helpen. Hiermee kun je de doorbloeding tijdelijk verbeteren, maar een echte oplossing is het niet.

Als je echt geld wilt betalen om van je cellulite af te komen, kun je naar een beautysalon of cosmetische kliniek gaan. Zij hebben verschillende behandelmethodes die wel helpen tegen cellulite.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021