Excite

Lekker eten én afvallen

Normaal gesproken moet je minder eten om af te vallen, maar met deze lekkernijen werkt het omgekeerd: door ze lekker veel te eten val je af! Koop ze daarom ruim in en eet hier lekker van als je zin hebt in een snelle hap. Je zult versteld staan van het resultaat!

Amandelen – lekkere zoete nootjes die vol zitten met verschillende gezonde vetten. Het grote pluspunt van amandelen is dat ze je stofwisseling versnellen. Door lekker veel amandelen te eten, raak je overtollig vet dus veel sneller kwijt. Omdat er nog wel wat calorieën in amandelen zitten, is het niet erg om je inname tot een stuk of twaalf per keer te beperken.

Mosterd – heerlijk bij een zoutje of wat wordt, maar ook bij een stukje kaas. Mosterd is een echt wondermiddel als het gaat om je gewicht. Het bevat namelijk een stofje dat ervoor zorgt dat de aanwas van vetweefsel vertraagd wordt. Als je voortaan mosterd gebruikt in plaats van mayonaise, zul je al vrij snel de eerste vruchten plukken!

En over vruchten gesproken: ook bessen zijn ontzettend goed voor je. Zwarte bessen, bosbessen, aardbeien, frambozen: ze zitten allemaal vol met vitamine C en helpen je om tot 30% meer vet te verbranden tijdens een flinke work-out. In de zomer koop je ze vers, in de winter koop je ze ingevroren. Dan heb je altijd wat lekkers bij de hand voor het maken van bijvoorbeeld een smoothie!

Naast amandelen, mosterd en bessen zijn er nog tal van andere etenswaren die je helpen om slanker te worden. Denk bijvoorbeeld aan sinaasappels, kaneel, sojabonen en Zwitserse kaas. Allemaal heel verantwoord als tussendoortje!

Afbeelding: Flickr account Muffet

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021