Excite

Lelijke mensen vinden elkaar op succesvolle datingsite

Wie wel graag een fijne relatie wil, maar niet vooraan in de rij stond toen de knappe koppen werden uitgedeeld, mag in zijn of haar handjes knijpen. De speciaal voor hen opgerichte datingsite blijkt namelijk zo’n succes te zijn, dat er al een huwelijk uit voort is gekomen!

Janine en Tom hebben elkaar via TheUglyBugBall.com leren kennen en geven grif toe dat ze vooral op elkaars karakter vallen. Want naar eigen zeggen maken hun gezichten kinderen aan het huilen. Naar elkaar kijken doen ze echter graag en straks ook voor altijd: deze winter willen de twee in het huwelijksbootje stappen. Hiermee zijn ze het eerste koppel dat via de site daadwerkelijk verloofd is.

Tapijtlegger Tom zette de eerste stap: hij vond Janine op de website en dacht dat ze wel goed bij elkaar zouden passen. Vanwege hun sprekende looks, maar ook vanwege hun voorliefde voor fastfood. Na vier dates bleek dat Tom gelijk had en besloten de twee zich te verloven. De website is natuurlijk hartstikke blij met dit goede nieuws en heeft het stel een huwelijksreis naar Borth in Wales cadeau gedaan. Uiteraard wel een beetje voordelig: het bedrijf heeft daar een caravan staan waar de twee hun huwelijksreis in door mogen brengen.

Wie ook op zoek is naar ware liefde, kan zich eenvoudig via de website aanmelden. Wie nog niet overtuigd is kan ook een kijkje nemen: volgens de beheerders zijn lelijke mensen vaak betere mensen, extra loyaal en staan ze meer stil bij anderen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker nono

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021