Excite

Lizzi Miller: Plus size naaktmodel oogst veel lof!

Het Amerikaanse magazine Glamour vond het tijd voor een iets andere aanpak en in plaats van de geijkte slanke schone, plaatsen zij een kleine naaktfoto van Lizzi Miller, een plus size model van 81 kilo. De reacties waren niet van de lucht!

De bewuste foto werd geplaatst bij een artikel dat ging over zelfvertrouwen. Normaal gesproken worden de artikelen in bladen zoals Glamour visueel ondersteund door slanke – soms zelfs magere – modellen. In dit geval koos hoofdredactrice Cindi Leive voor een voller model. En dit maakte behoorlijk wat reacties los bij de lezers van het blad!

Veel van de lezers waren opgelucht nu eindelijk eens een wat voller model te zien. Hoewel Lizzi Miller met haar 81 kilo niet eens ontzettend zwaar is, heeft ze duidelijk vrouwelijke rondingen én een buikje. En dat buikje was op de foto erg goed te zien. Lizzi zegt daarover zelf: ‘Oké, dit is niet de meest flatterende pose.’ Toch besloot ze om de foto gewoon zo te laten maken. Geen Photoshop, geen pogingen om haar buikje te verhullen; gewoon een echte foto.

Cindi Leive krijgt op dit moment dagelijks talloze brieven en mails met daarin complimenten voor de foto’s van Lizzi. Mogelijk zorgt dit er ook voor dat we in Glamour nog eens vaker een foto van een wat voller model voorkomen. Glamour wil volgens Leive namelijk een blad zijn dat alle soorten schoonheid een podium geeft en dat is met het plaatsen van de foto’s van Lizzi zeker gelukt!

Afbeelding: Glamour Magazine

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021