Excite

Louis Vuitton opent grote winkel in Londen

Het modebedrijf Louis Vuitton bereidt zich voor op de opening van een grote winkel in Londen. Voor het bedrijf is dat een belangrijkste stap. De winkel zal komen in het hart van het West End en moet onder meer concurreren met de belangrijke winkel aan de Champs Elysées in Parijs.

Voor de opening van de winkel zijn al talloze bekende mensen uitgenodigd. Uiteraard wordt ook Marc Jacobs verwacht. Deze ontwerper en creative director van Louis Vuitton zorgt altijd weer voor een daverende show en veel celebs vechten om bij hem op de eerste rij te zitten.

De nieuwe winkel in Londen is ontworpen door Peter Marino, een architect uit New York die ook medeverantwoordelijk is voor het ontwerp van de winkel in Parijs. Uiteraard is het ontwerp spectaculair: je kunt hier onder meer genieten van een glazen trap met LED-verlichting.

Marino heeft zich er op gericht om de winkel tot een thuisbasis te maken voor de echte verzamelaar. Een thuisbasis waar innovatie, erfgoed en mode allemaal samen kunnen komen. De eerste twee verdiepingen zijn bedoeld voor de accessoires en kleding en de derde verdieping wordt een suite die alleen op uitnodiging toegankelijk is.

De winkel opent officieel op 25 mei en men verwacht meer dan 300 gasten. Het publiek zal pas vanaf vrijdag 28 mei de winkel in het echt kunnen bewonderen.

Afbeelding: Flickr account AchimH

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021