Excite

Maak je voeten zomerklaar!

Inmiddels hebben we de eerste écht warme dagen weer achter de rug. Onze voeten zijn twee seizoenen lang verstopt in dikke sokken en dichte schoenen, maar mogen nu weer tevoorschijn komen. Uiteraard is het dan wel zaak ervoor te zorgen dat ze er goed uit zien!

Je voeten moet je goed verzorgen, maar in veel gevallen komt dat er niet van. Je vergeet ze misschien wel, juist omdat je ze dagelijks gebruikt. Als de lente en zomer er echter aan komen kun je bijna niet meer om een goede voetverzorging heen; als jij mooie zomerse schoenen aan hebt, dan wil je toch niet dat mensen hier een paar onverzorgde, eeltige voeten in zien steken?

Je basisvoetverzorging kun je thuis al doen. Zet je voeten lekker in een voetenbadje en gebruik een puimsteen om eelt te verwijderen. Je kunt eventueel ook proberen om dit met een crème te doen. Smeer je voeten verder ’s nachts voor je gaat slapen in met een lekker vette crème, zodat je voeten tijdens de nacht ook goed gevoed worden.

Ook lekker: bezoek eens in de zes weken een pedicure. Die verwijdert eelt, zorgt ervoor dat je voeten weer helemaal in topconditie komen én lakt – indien gewenst – nog je nagels ook. Dan zijn je voeten helemaal klaar voor een mooie zomer! Vergeet ook dan niet om regelmatig je voeten in te smeren met een rijke voetverzorgende crème, om te voorkomen dat je voeten droog worden.

Afbeelding: Flickr account dreamglow pumpkincat210

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021