Excite

Madonna helemaal verslaafd aan kokoswater

Vergeet proteïne repen, je Sonja Bakker dieet of zelfs het immens populaire Vitamin Water. Dat is allemaal uit de tijd. Kokoswater van Vita Coco, dat is wat je moet hebben. Althans, als we Madonna mogen geloven. Ook Gwyneth Paltrow, Courteney Cox en Matthew McConaughey zouden eraan verslaafd zijn.

Kokoswater is overigens niet hetzelfde als kokosmelk. De melk wordt namelijk gemaakt van gestampt kokosvlees en -water. Om het goedje te verkrijgen, waarvan Vita Coco is gemaakt, zijn alleen jonge, groene kokosnoten goed genoeg. Die worden opengebroken en het vocht dat zich in de jonge vrucht bevindt, wordt verwerkt in Vita Coco.

Madonna is zo onder de indruk van het drankje, dat ze maar meteen het hele bedrijf dat Vita Coco produceert heeft gekocht. In navolging van alle Hollywood sterren zijn ook 'gewone' mensen het kokoswater gaan proberen, wat heeft gezorgd voor een enorme stijging in de verkoopcijfers. Vita Coco bevat heel weinig calorieën en wordt daarom door veel imago-bewuste sterren gedronken.

Daarnaast bevat het veel andere, gezonde stoffen. Zo zit kokoswater vol elektrolyten, die zorgen voor het goed functioneren van spieren in het menselijk lichaam. Dat verklaart de populariteit van Vita Coco in de sportschool. Ook zouden de stoffen in kokoswater de kans op kanker en hartaanvallen verkleinen. Toch hameren experts erop dat kokoswater geen vervanging is voor voedsel. Wie wil herstellen na een flinke inspanning heeft niet voldoende aan Vita Coco.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021