Excite

Madonna in de ban van marlies dekkers

Toen Marlies Dekkers onlangs haar kerstcollectie presenteerde, vertelde ze dat ze was gebeld door Madonna, die het hoog tijd vond om marlies|dekkers te gaan dragen.

Voor de lingerie-ontwerpster was dat extra speciaal, omdat Madonna haar grote voorbeeld is. In een interview vertelde Dekkers ooit dat ze in haar katholieke opvoeding had geleerd dat je goed of slecht was, dat daar niets tussenin zat. Op de kunstopleiding begon haar bewondering voor Madonna, door wie ze inzag dat iedereen twee kanten heeft, en dat je succesvol kon zijn zonder het slachtoffer te worden van drank, drugs en liefde.

Inmiddels is Marlies Dekkers een zeer succesvolle zakenvrouw, die met haar collecties de wereld veroverde. Dat heeft Madonna begrepen. In het telefoongesprek met Dekkers merkt ze op dat ze een van de weinigen was die nog géén marlies|dekkers droeg, en dat daar nodig verandering in moest komen.

Marlies Dekkers presenteerde haar collectie in de Amsterdamse Bijenkorf twee dagen na Sinterklaas, en toonde meteen een breed scala aan gebruiksvoorwerpen die ook door haar werden ontworpen. Naast lingerie maakte ze handschoenen, kerstballen, usb-sticks, sleutelhangers en meer. Van de presentatie maakte ze een ware happening en ze organiseerde een wedstrijd: wie in een filiaal van de Bijenkorf een gouden sleutel vindt krijgt een marlies|dekkers -cadeaupakket.

Afbeelding: nlstreets

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021