Excite

Mama uit haar dak op Midlifeparty

Voor veel vrouwen houdt het leven op als ze moeder worden: het dagenlang feesten is voorbij en voortaan is de spannendste dagelijkse bezigheid het schoonhouden van je kleren en het zorgen voor je kinderen. Omdat dat vooruitzicht niet erg florissant is, is de Midlifeparty georganiseerd. Tijdens dit feest, dat eens per maand gevierd wordt, kunnen 35-plussers hun zorgen even aan de kant zetten en genieten van leuke muziek en een lekker drankje.

Wel gebeurt hier alles met mate, omdat de meeste Midlifeparty-gangers de volgende dag weer fris op het kantoor moeten verschijnen. Vandaar dat de lekkere drankjes vooral uit fris- en lightdrankjes bestaan en de wilde outfits het in hoeveelheid zeker niet winnen van de strakke, eenvoudige mantelpakjes.

De Midlifeparty is niet alleen voor vrouwen, maar eigenlijk voor iedereen boven de 35. Of je nu kinderen hebt of niet, single bent of juist een relatie hebt; het maakt allemaal niet uit. Het belangrijkste is dat je graag wilt dansen, maar je niet echt meer thuis voelt in de discotheek, omringd door jongeren.

De muziek die op een Midlifeparty gedraaid wordt is helemaal afgestemd op de doelgroep: met name muziek uit de 70s, 80s en 90s doet het erg goed. Ook disco, funk en soul kunnen rekenen op veel positieve reacties. In tegenstelling tot op veel andere feesten, voert de muziek hier niet de boventoon. De muziek staat hard genoeg om lekker te dansen, maar zacht genoeg om nog een gewoon gesprek te kunnen voeren. Prettig, want dan kun je er ook zeker van zijn dat je oren morgen op kantoor niet fluiten!

Afbeelding: Flickr account crsan

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021