Excite

Man vergroot eigen penis met siliconeninjecties

  • © Getty Images
Siliconeninjecties in billen en borsten zijn inmiddels redelijk ingeburgerd, maar de 45-jarige Micha Stunz zag ook nog een andere toepassing voor siliconen. Hij spoot ze regelmatig in zijn penis, waardoor deze inmiddels zo'n 4,3 kilo weegt. De Duitser is er erg blij mee, maar heeft nu wel veel moeite met seks. Bovendien is hij bang dat mensen hem nu vooral leuk zullen vinden om zijn uiterlijk en niet om hoe hij is.

Stunz vertelt dat hij nog steeds een gewone erectie kan krijgen, maar dat daar qua formaat niets anders aan te zien is, vanwege alle siliconen. Vanwege de afmetingen van zijn penis wordt het lastiger om bepaalde activiteiten uit te voeren, daarom is hij een stuk creatiever geworden.

Zijn belangstelling voor een grotere penis werd ongeveer 20 jaar geleden gewekt, toen hij een penispomp cadeau kreeg. Hij probeerde die eerst stiekem zelf uit en merkte dat hij zich geweldig voelde als hij uitging terwijl hij net de pomp gebruikt had. Hij kreeg het gevoel dat hij niet gevangen zat in het lichaam dat hij had, maar dat hij daar zelf iets aan kon veranderen. Vervolgens stapte hij over op injecties met zout. Dat gaf ook wel een goed gevoel, maar de injecties waren riskant en mensen in zijn omgeving begonnen zich af te vragen waarom zijn kruis steeds een ander formaat had.

Tijdens zijn zoektocht naar een meer permanente oplossing kwam hij op siliconen. Eerst liet hij die inspuiten door een student geneeskunde. Inmiddels heeft hij vier injecties gehad en is hij wel blij met het formaat. Wel gebruikt hij regelmatig een tasje om de aandacht wat af te leiden en doet hij zijn best om zijn penis niet te opvallend in beeld te brengen. Dat doet hij overigens niet altijd; tijdens speciale sm-achtige festivals draagt hij een latex pak dat juist wél de aandacht op zijn enorme penis vestigt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021