Excite

Mannen kunnen beter zittend plassen

Voor veel vrouwen die de badkamer moeten schoonmaken is het wel bekend wat voor een rotzooi het kan geven als mannen. De urinespetters komen op de bril, grond en muur terecht. Het is niet gemakkelijk om dit schoon te maken en tevens niet de meest frisse klus. De oplossing tegen dit probleem is gemakkelijk: laat mannen voortaan zittend plassen.

Toch zijn de mannen het helemaal niet eens met deze oplossing. Ze komen in opstand en beweren dat ze hun mannelijkheid hiermee verliezen. Volgens Wim Kunst richtte de stichting ‘ik blijf staan’ op, omdat hij ervan overtuigd is dat mannen hun mannelijkheid verliezen door zittend te plassen. Wim Kunst zegt: ‘Mannen voelen zich een softie als ze toegeven. Uit schaamte durven ze dit niet te zeggen tegen hun vrienden.’

De vrouwen zijn wel fan in deze oplossing. Zij zijn doorgaans degene die de badkamer moeten schoonmaken en volgens hen zou het prima werken als mannen zouden zitten tijdens het plassen. Zo blijft het toilet ook een stuk schoner. Er wordt gezegd: ‘Wij verbieden ze toch niet om élders staand te plassen. Maar wij houden onze badkamervloer, -muur én wc-bril graag schoon.’ De discussie over het zittend plassen is nog lang niet voorbij.

Peiling: Plast je man zittend?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021