Excite

McDonalds breidt menukaart uit met huwelijken

McDonalds heeft weer iets nieuws bedacht: een aantal vestigingen in Hong Kong bieden nu niet alleen hamburgers en friet aan, maar ook de McNuptials. Wie wil kan in het restaurant ook trouwen of de receptie vieren.

En hoewel je zou denken dat hier waarschijnlijk helemaal geen vraag naar is, loopt het juist storm. Een woordvoerster van de keten laat weten dat veel mensen juist bij McDonalds willen trouwen, omdat ze elkaar daar ontmoet hebben en zich soms zelfs verloofd hebben in het restaurant. Om dan ook de bruiloft daar te vieren, maakt deze alleen maar extra bijzonder.

Het idee ontstond toen het eerste koppel in het restaurant trouwde. Daarop ging het bericht rond dat McDonalds in de trouwbusiness zat en dat was alles wat nodig was om een vloedgolf aan telefoontjes op gang te brengen. Toen er steeds meer aanvragen kwamen, werd besloten om in die regio drie restaurants open te stellen voor bruiloften. Op dit moment zit het restaurant al tot januari 2011 vol.

Een McDonalds bruiloft is natuurlijk iets anders dan een gewone bruiloft. Zo krijg je geen slagroomtaart, maar een grote taart die gemaakt is van de kleine McDonalds appeltaarten. Gasten kunnen genieten van het vaste menu en iedereen krijgt na afloop een presentje uit het Happy Meal. Indien gewenst kan de bruidskleding zelfs gemaakt worden van McDonaldsballonnen. Daar tegenover staat dat het restaurant niet speciaal voor je gesloten wordt én dat er geen alcohol geschonken wordt. Aan de andere kant ben je na deze dag maar een paar honderd dollar lichter en dat is ook wat waard!

Afbeelding: mc donalds hong kong

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021