Excite

Microdermabrasie voor thuis geeft je een strakke en jonge huid

Onze gemiddelde leeftijd wordt alsmaar hoger en dat heeft logischerwijze ook zijn gevolgen voor het verouderingsproces van je huid. Wil je er zo lang mogelijk jong en aantrekkelijk uitzien, maar weet je niet hoe je dat best aanpakt? Microdermabrasie biedt zeker een oplossing. Microdermabrasie is niets anders dan een mechanische dieptepeeling die tot voor kort door de schoonheidsspecialiste werd uitgevoerd, maar die je nu ook thuis zelf kunnen uitvoeren. Wat is het verschil tussen een behandeling in het beautycentrum en een microdermabrasie of dieptepeeling voor thuis? En zijn beide methoden even doeltreffend?

Dieptepeeling met aluminium kristallen

De schoonheidsspecialiste spuit met een speciaal daarvoor ontworpen pen aluminiumoxide kristallen op je huid. Een microdermabrasiebehandeling voor thuis bestaat in hoofdzaak uit een applicator en een crème met dezelfde aluminium kristallen als de professionele behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Deze crème maakt dode huidcellen en onzuiverheden los. Bij de schoonheidsspecialiste worden deze kristallen, samen met je dode huidcellen, weggezogen. Na het verwijderen van de crème en je dode huidcellen bij de thuisbehandeling, zorgt een speciaal serum voor een extra dieptewerking.

Doeltreffender dan een peeling

Een microdermabrasie voor thuis is alvast heel wat efficiënter dan een klassieke peeling of scrubbeurt, maar lang niet zo doeltreffend als de behandeling bij de schoonheidsspecialiste in het beautycentrum. Zo'n thuisset voor een microdermabrasietherapie koop je in een schoonheidssalon, bij de drogist en in de betere supermarkt. Online kijken en vergelijken doet je ook in dit geval besparen. Afhankelijk van het seizoen heb je hier al zo'n thuisset vanaf 20 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021