Excite

Leukste moderne kinderkapsels van dit moment

Veel vrouwen doen er alles aan om er trendy uit te zien. Die wens brengen ze vaak ook over op hun kinderen. Hoewel die misschien niet altijd duidelijk kunnen maken wat ze willen, vinden veel kinderen het leuk om eens te kiezen uit moderne kinderkapsels, en niet weer te moeten lopen met een ouderwets kapsel dat op geen enkele manier opvalt.

Kinderen durven meer

Waar je zelf misschien nog een klein beetje voorzichtig doet, zul je al snel zien dat moderne kinderkapsels vaak wat gewaagder zijn. Niet omdat de kapper dat per se wil, maar omdat kinderen veel meer durven. Bovendien kunnen kinderen veel meer hebben. Zij hebben niet te maken met een dresscode op het werk, maar kunnen doen wat ze willen. Bovendien zijn moderne kinderkapsels natuurlijk niet allemaal superwild; er zijn ook opties tussenin. Als je je kind een modern kapsel wilt geven, stap dan af van de netjes gekamde look en werk met plukjes. Een suf kapsel kun je al meer sprekend maken door met een beetje wax wat piekjes te accentueren.

Matje

Ook een matje kunnen vooral jongens veel vaker hebben. Combineer het matje met een mooie lok die van links naar rechts valt en je hebt een supertrendy kapsel. Voor meisjes blijven krullen en laagjes natuurlijk leuk. Om het een beetje gewaagder te krijgen kun je overwegen om een streepje paars of roze te kleuren. Uiteraard wel met verf die je kan uitwassen, zodat het er ook binnen een paar weken weer uit is. Heb je geen inspiratie? Vraag dan gewoon de kapper eens, die heeft vaak verschillende voorbeelden en kan bovendien aangeven hoe je één kapsel op verschillende manieren kunt stylen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021