Excite

Moderne man draagt make-up

Trendwatchers zijn het er over eens: make-up heeft de toekomst... voor mannen! Het merk Taxi Man bracht al een nieuwe ‘guyliner’ op de markt en ook Jean Paul Gaultier lanceerde een uitgebreide lijn mannen make-up.

Een man van deze tijd is niet té metro en niet té mannelijk: het is een echte man, maar wel met make-up. Hoewel dit wat vreemd klinkt, is het niet eens zo heel opvallend: tv-sterren en muzikanten dragen in veel gevallen ook make-up en zij worden er niet vreemd op aangekeken.

Als je als man echt een beetje bij de tijd wilt zijn, dan zul je er dus ook aan moeten geloven. Natuurlijk kun je zelf kiezen hoe ver je gaat: kies je voor foundation, eyeliner, mascara of misschien zelfs oogschaduw? En wat dacht je van nagellak? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Toch is het maar de vraag of deze nieuwe trend ook echt aan zal slaan bij de Nederlandse mannen. En als ze al aan make-up beginnen, dan zal dit waarschijnlijk eerst een onzichtbare en neutrale foundation zijn, om de huid een egale uitstraling te geven. De ‘guyliner’ van Taxi Man of de mascara van Jean Paul Gaultier zal waarschijnlijk voorlopig nog niet in het boodschappenmandje gelegd worden! Maar zeg nooit nooit, want de mannenhandtas doet het tegenwoordig niet slecht...

Afbeelding: Flickr account geishaboy500

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021