Excite

De stoere modetrends van 2010 in hartje zomer

Wat waren ook alweer sprekende modetrends in 2010 waar de zomer door getekend werd? Een selectie van de modetrends in 2010 waren de blote schouder, de harembroek en bloemen, veel bloemen. Online magazines als Trendystyle en Fashionmix houden de jaarlijkse trends goed in de gaten. Naast de trends vertellen ze ook over de oorsprong en de inspiratie van deze trends. Trendystyle en Fashionmix volgen de creaties van grote ontwerpers. Zo zijn ze op de hoogte van de hotste modetrends van 2010 in de zomer.

T-shirts met Madonna

De modetrends die door Trendystyle worden benadrukt zijn de T-shirts met een gezicht en de body. De T-shirts me gezicht geven de punkinvloed weer die terugkwam in 2010. Op deze T-shirts staan de gezichten van beroemdheden afgebeeld. Beroemdheden die we terugzagen op de shirts waren Madonna, Elvis Presley en Marilyn Monroe. De gezichten waren in popartstijl afgedrukt en bedekten de gehele voorkant van het shirt. Volgens de modetrends van 2010 draag je de T-shirts in de zomer met een gemakkelijke spijkerbroek en een paar hoge hakken. Nonchalance was een andere modetrend in 2010 die in de zomer zeker te zien was.

T-shirt met blote schouder

Op de website Fashionmix staat een uitgebreide opsomming van alle modetrends van 2010 die ook in de zomer terug te zien waren. Zomerse modetrends waren in 2010 de blote schouder en de harembroek. Het T-shirt met een beroemd gezicht droeg je op zijn best door een blote schouder te laten zien. Dit gaf nog beter de trendy nonchalance weer van 2010. De modetrends van 2010 stonden in het teken van punk, rock, vrouwelijkheid, maar ook stoer en masculien. Vrouwen kunnen vanaf 2010 stoer zijn zonder daarbij hun vrouwelijkheid te verliezen. De vrouwelijkheid met de blote schouder in combinatie met een goede stoere spijkerbroek van je vriend. Of een spijkerbroek in combinatie met een hemdje in bloemenprint.

Door modetrends van 2010 werden vrouwen in de zomer stoer en meisjesachtig tegelijk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020