Excite

Mooie buikspieren zonder moeite?

We willen allemaal wel graag goed in vorm zijn en het liefst doen we hier zo min mogelijk moeite voor. De Ab Tronic lijkt hier prima bij aan te sluiten: een band die je om je buik kunt doen en die je buikspieren dusdanig bewerkt, dat je zonder enige moeite een prachtig strakke buik krijgt! Maar werkt dit nu echt?

Eerlijk is eerlijk: met dit soort verhalen moet je altijd een beetje voorzichtig zijn. De mensen die in het spotje de producten als de Ab Tronic showen, zien er over het algemeen helemaal niet uit of ze zo’n apparaat nodig hebben. Of het apparaat echt werkt, kun je dus niet zien.

Gelukkig kunnen wij het je wel vertellen: de Ab Tronic werkt inderdaad. Het apparaat versterkt bepaalde spiergroepen in je buik, waardoor deze beter getraind worden en er beter uit gaan zien. De grote ‘maar’ in het verhaal is echter dat je deze spieren alleen ziet als ze niet bedekt zijn onder een laagje vet. Want daar helpt de Ab Tronic je NIET vanaf!

Als je optimaal gebruik wilt maken van de Ab Tronic, dan zul je dus niet alleen de gordel moeten dragen, maar ook moeten sporten en gezond eten. Kortom; al die dingen die je liever niet doet. Maar, als je je hierop instelt en wél bereid bent bepaalde offers te brengen, dan kan de Ab Tronic je wel degelijk helpen aan een strakker, mooier lijf!

Afbeelding: Flickr

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021