Excite

Mooiste kapsels met dun haar!

Als je dun haar hebt, dan zou je misschien regelmatig wensen iets dikker haar te hebben, zodat je er meer mee kunt. Nergens voor nodig, want als je een beetje handig bent met de föhn, dan kun je juist met dun haar alle kanten op. Wij hebben een paar van de leukste kapsels voor dun haar voor je op een rijtje gezet.

Een type kapsel dat zich uitstekend leent voor dun haar, is een gelaagd kapsel, waarbij iedere laag van je haar net wat langer is dan de andere laag. Op die manier ontstaat een bijzonder effect, waarbij de verschillende laagjes mooi naar binnen vallen en je extra volume creëert.

Juist omdat laagjes je kapsel ‘lichter’ maken en dun haar al vrij licht is, krijg je met dun haar extra veel effect. Als je extra trendy wilt zijn, dan combineer je je laagjes met een mooie pony. Kijk wel of dat ook bij je gezicht past!

Geeft het knippen in laagjes je nog niet het gewenste effect? Maak dan gebruik van de vele hulpmiddelen die er zijn. Kneed na het wassen van je haar wat mousse bij de haaraanzet en föhn je haar daarna of zorg ervoor dat je haar precies zit zoals je wilt en fixeer het met haarlak. Als je zwaar haar hebt, kun je dit minder goed doen; je kapsel zakt dan uit en zit na een half uurtje al echt niet meer.

Afbeelding: Flickr account c_pichler

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021