Excite

Nieuwste collectie H&M lente zomer 2010 gepresenteerd!

Het begin van het nieuwe seizoen is altijd weer spannend; waar komen de grote modemerken mee? En op welke manier kan de gemiddelde kledingliefhebber daaraan mee doen? We weten het inmiddels, want modeketen H&M heeft haar nieuwe lente/zomer collectie geïntroduceerd!

De lente staat duidelijk centraal in deze nieuwe collectie van H&M. Vrolijke kleuren, veel wit, gewaagde prints, grote accessoires en prachtige schoenen; als je nog niet klaar was voor de lente, dan is het slechts een kwestie van door de H&M lopen en je komt helemaal in de stemming!

Naast veel casual kleding, heeft H&M dit keer ook weer een aantal zakelijke outfits voor je geselecteerd. Een strak wit-op-wit pak gemaakt van een soepelvallende stof, satijnen jurken, gewaagde colberts; van ieder klassiek stuk is op een speciale manier wat nieuws gemaakt.

Niet alle kledingstukken uit de nieuwe collectie zijn even draagbaar. Sommige stukken zijn té opvallend voor het gewone leven, of doen erg sterk denken aan een oud bloemetjesbehang. Andere stukken, bijvoorbeeld de gebreide trui, laten helemaal niets aan de verbeelding over en zijn alleen geschikt voor de show.

Overigens kan H&M ongeacht haar collecties altijd rekenen op een trouwe schare fans. Liefhebsters uit de hele wereld komen op de winkels af, om voor een lage prijs een supertrendy garderobe bij elkaar te vinden. Ook met deze collectie is dat weer het geval; de collectie is duidelijk geïnspireerd op wat te zien is op de catwalk, met als grote voordeel dat hier niet dezelfde prijs voor hoeft te worden betaald!

Afbeelding: Flickr account Dominic

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021