Excite

Oefenschema pilates: oefeningen die passen bij jou

Een oefenschema voor pilates kan om verschillende redenen gemaakt worden. Een van de voornaamste redenen is dat je via een schema op een verantwoorde manier begint met pilates. Aan de hand van een oefenschema voor pilates begin je met de oefeningen die bij jouw niveau passen. Tevens zorgt het oefenschema ervoor dat je de oefeningen zo vaak uitvoert als voor jou geschikt is. Het oefenschema voor pilates wordt gemaakt aan de hand van jouw niveau, behoeften en doel. Door met een oefenschema pilates te doen voorkom je blessures, te veel spierpijn en andere ongemakken.

Voor jou

Het oefenschema voor pilates wordt voor jou gemaakt en voor niemand anders. Ieder persoon volgt zijn eigen schema. Het oefenschema voor pilates wordt gemaakt aan de hand van een intakegesprek met een persoonlijk trainer. Het oefenschema voor pilates krijgt zo een persoonlijk dimensie en sluit perfect bij jou aan. Terwijl je aan de hand van een oefenschema pilates doet, word je nauwkeurig in de gaten gehouden door een persoonlijk trainer. Deze houdt jouw prestaties in de gaten en past het oefenschema aan indien noodzakelijk.

Doel

Het oefenschema voor pilates wordt gemaakt aan de hand van een doel. Het kan zijn dat je zelf het doel bepaalt. Het kan ook zijn dat het doel door iemand anders bepaald wordt. Dit laatste is het geval als je moet revalideren of op doktersadvies moet afvallen of aan je conditie moet werken. Aan de hand van het oefenschema voor pilates werk je naar een specifieke datum waarop je het doel bereikt zal hebben.

Privacy

Met een oefenschema voor pilates is het mogelijk ook thuis de oefeningen te doen. Wanneer je er tegen op ziet om naar een sportschool te gaan of je hebt te weinig tijd, dan is een oefenschema een uitkomst. Op deze manier kan je pilates doen wanneer het jou uitkomt. Ook kan je lekker in je eentje de pilates oefeningen doen. Als je net begint met pilates is een oefenschema een veilige manier om aan pilates te beginnen. Voor sommige mensen is het fijn de basis zelf te leren of met behulp van een privé-instructeur voordat ze zich aansluiten bij een groep.

Een oefenschema maakt pilates toegankelijker. Op die manier went het lichaam langzaam aan de pilates oefeningen. Het oefenschema zorgt ervoor dat je op een verantwoorde manier revalideert, afslankt of aan je conditie werkt. Met het oefenschema bereik je op een gezonde manier jouw persoonlijke doel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020