Excite

Onbreekbare paraplu beschermt tegen regen én overvallers

Een paraplu die niet alleen stevig overeind blijft staan tijdens een fikse bui, maar je ook nog eens beschermt tegen ongewenste aanvallers: de ontwerpers van de Unbreakable Umbrella wisten dit idee uit te werken tot een prachtige paraplu!

De Unbreakable Umbrella is gemaakt van innovatief staal en kan het gewicht van een volwassen man dragen. Daarnaast kan de paraplu gemakkelijk gebruikt worden als slaghout, waardoor je ongewenste aanvallers zonder moeite van je lijf houdt.

Ondanks het feit dat de paraplu nog niet eens een kilo weegt, is hij zo sterk als een stalen pijp, zo menen de ontwerpers. Als je bekend bent met vechtsporten, dan kun je de paraplu nog effectiever inzetten en kun je er zeker van zijn dat niemand het meer waagt om je lastig te vallen.

Extra bijzonder is dat je aan de paraplu niet kunt zien dat het om een speciaal exemplaar gaat. Een aanvaller zal je dan ook nietsvermoedend naderen en er niet aan denken om bijvoorbeeld de paraplu uit je handen te slaan. Bovendien maakt dit het makkelijk om de paraplu overal mee naar toe te nemen, ook naar landen waar je geen wapens op zak mag dragen.

De Unbreakable Umbrella is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. De sobere, zwarte uitstraling maakt hem erg zakelijk en onopvallend. En als je weet hoe je met een honkbalknuppel moet slaan, zo melden de makers, dan weet je ook hoe je de Unbreakable Umbrella moet gebruiken!

Afbeelding: MASONS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021