Excite

Onconventioneel kan gezond zijn!

De standaard manieren om beter voor onze gezondheid te zorgen, kennen we allemaal wel. Wie net even wat extra wil doen, kan ook teruggrijpen op wat minder conventionele manieren. Wij hebben een aantal van deze manieren op een rijtje gezet.

Als eerste hebben we de trilplaat: veel mensen denken dat de trilplaat pure oplichterij is, maar dat is niet het geval. Tenminste, als je weet hoe je het apparaat moet gebruiken. Het is niet de bedoeling dat je er uren op blijft staan. Beter kun je er een paar minuten op staan en vervolgens je bewegingsroutine afmaken. Alles wat je doet, moet dan een intenser effect hebben. Ook blijken trilplaten erg goed te helpen om spieren sneller te genezen. Niemand weet nog hoe, maar dat is voor gebruikers vaak ook minder interessant.

Een andere bijzondere manier om jezelf gezonder te maken, is het gebruik van een tongschraper. Regelmatig je tong schrapen voorkomt een slechte adem en zou je gebit in een veel betere conditie houden. Ook op blote voeten rondrennen is een goed idee; dit blijkt erg goed te zijn voor je knieën, heupen en rug.

Tot nu toe blijft het nog redelijk onschuldig. Wetenschappers hebben echter ook ontdekt dat je jezelf kunt genezen met parasieten. Of nog smeriger: een 'poeptransplantatie' waarbij een paar theelepels verse poep via een slangetje door de neus naar binnen gebracht worden om een infectie te genezen... brrrrr.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Bram Booth

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020