Excite

Ooglidcorrectie met laser geeft mooiste resultaat!

Door onze verhoogde belangstelling voor alles wat met gezondheid, lichamelijke conditie en uiterlijk te maken heeft, wint de schoonheidschirurgie aan belangstelling. Ooglidcorrecties staan daarbij vooraan. Wil jij ook jouw oprukkende ouderdomsrimpels, kraaienpootjes en wallen onder jouw ogen kwijt? Dan heb je de keuze tussen een ooglidcorrectie met de laser of met het scalpel. Hoe gaat men hierbij te werk en welke resultaten mag je verwachten?

Familiezaak

Met de leeftijd vermindert de elasticiteit van jouw huid rond de ogen, met verslapping van de onderhuid tot gevolg. Bij de ene familie komen rimpels en kraaienpootjes meer voor dan bij andere. Ben je een hardnekkige roker, dan ben er heel wat gevoeliger voor!

Scalpel of laser?

Bij een ooglidcorrectie wordt de huid en de vorm van jouw oogleden zoveel mogelijk aangepast. De chirurg heeft de keuze tussen de scalpel of de laser, die meer en meer wordt gebruikt. De uiteindelijke keuze wordt bepaald door de hoeveelheid huid en vetweefsel dat verwijderd moet worden én door jouw wensen. Met het scalpel wordt huid weggesneden, met de CO2-laser wordt huid weggebrand. De laserbehandeling is voor de arts technisch eenvoudiger.

Snellere genezing

Met de laser verloopt de genezing een stuk vlugger. De bloedvaatjes worden namelijk dicht geschroeid en dat beperkt mogelijke bloedingen. Na de ingreep is de huid rond je ogen rood gezwollen. Om dit te beperken, zijn koude kompressen aangewezen. De eerste dagen na de ingreep dien je tillen en persen te vermijden.

Mooiste resultaat met laser

Een ooglidcorrectie met de laser geeft jou het mooiste en beste resultaat. Afhankelijk van jouw verouderingsproces is op termijn een nieuwe ooglidcorrectie niet uitgesloten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021