Excite

Laat een ooglidcorrectie doen in Turkije!

In de loop der jaren neemt de zwaartekracht de overhand. Het lichaam begint te hangen, zo ook de oogleden. De oplossing die hiervoor wordt gebruikt is een ooglidcorrectie, maar dit is vaak een erg dure grap. Gelukkig kan je veel geld besparen door een ooglidcorrectie in Turkije te laten uitvoeren.

Wat is een ooglidcorrectie?

Met de jaren wordt de huid van de oogleden steeds losser en gaat hangen. Hierdoor kun je een slaperig uiterlijk krijgen, maar ook vermoeidheid van de ogen kan voorkomen. Ook ontstaan er rimpels en wallen, die een erg ontsierend effect hebben.

Gelukkig is dit op te lossen met een ooglidcorrectie. Bij deze corrigerende ingreep wordt de losse huid en het uitpuilende vet verwijderd. Je hoeft je geen zorgen te maken om littekens; mits de operatie goed is uitgevoerd, komt deze onder de huidplooi te zitten en is dus onzichtbaar. Is de operatie goed gelukt, dan oog je al snel tien jaar jonger!

Waarom in Turkije?

Oculoplastische chirurgie, zoals dit type ingreep ook wel wordt genoemd, kan natuurlijk goed in Nederland uitgevoerd worden. Maar ook in Turkije is de zorg prima en ook nog eens een stuk betaalbaarder. Kijk bijvoorbeeld maar eens op de website van het  World Eye Hospital, dat diverse vestigingen heeft in Turkije. De tarieven liggen in Turkije echter dermate veel lager, dat het financieel goed uit kan om ervoor naar dit mediterrane land te vliegen. En dan blijft er ook nog eens genoeg geld over om te besteden aan een wel verdiende vakantie. Je hebt in ieder geval rust nodig na de ingreep, dus waarom zou je dat niet op een lekker warm Turks strand doen?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021