Excite

Oralift: tien jaar jonger dankzij stukje plastic

Er tien jaar jonger uitzien dankzij één stukje plastic: de Oralift zou een klein wondermiddel moeten zijn tegen het verstrijken van de tijd. Met de Oralift zouden je ogen groter moeten worden, terwijl de zwarte randen verdwijnen. Ook zou je kaak er strakker van worden en vermindert het gebruik de rimpels in je gezicht. Een fabeltje, of echt waar?

De Oralift is een stukje plastic dat je ongeveer een of twee uur per drie dagen in je mond moet dragen. Sommige gebruikers zouden al na drie dagen het resultaat zien en na drie jaar bereik je de allerbeste resultaten. Als je de Oralift blijft gebruiken, dan kun je tientallen jaren jonger blijven lijken.

Door de Oralift voor gebruik even in de magnetron te doen, kun je hem precies in je mond passen. Tijdens het afkoelen vormt de Oralift zich dan naar je mond, waardoor hij precies goed zit. Na het passen kan de Oralift zijn werk doen; spiertjes in je mond en in je gezicht trainen om ervoor te zorgen dat je gezicht strak blijft en dat je geen last krijgt van een uitgezakt gezicht, zoals vaak het geval is bij wat oudere mensen.

De continue beweging zorgt ervoor dat er meer bloed gaat stromen, waardoor ook de zuurstoftoevoer toe neemt en de huid gezonder wordt. Als je de Oralift uit wilt proberen, dan zul je in ieder geval een dikke €575 moeten betalen én bereid zijn af en toe voor joker te lopen. Echt charmant ziet de Oralift er in gebruik namelijk niet uit. Het is en blijft echter voor een goed doel: nog geen van de gebruikers van de Oralift heeft er spijt van gehad!

Afbeelding: Flickr account

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021