Excite

Originele geboortecadeaus

Op sorprentas.com kun je een geboortecadeau zo bijzonder maken als je zelf wil. Je kunt niet alleen de naam van de nieuwgeborene op een trui, slab, shirt of kussen zetten, je kunt zelfs de kleuren en ontwerpen bepalen. Daarbij komt dat je de leukste teksten en afbeeldingen op textiel kunt laten zetten. Bedenk een persoonlijke boodschap of zoek een afbeelding uit.

Ook persoonlijk zijn de boeken waarin je de naam van de baby kan laten zetten. Onder andere in een Nijntje-boek is dit mogelijk. Wil je iets origineels combineren met iets praktisch, dan kun je onder andere spenen en tissuedozen laten bedrukken met foto’s en tekst. Verder kun je, als de ouders dit zelf nog niet hebben gedaan, het geboortekaartje mooi laten inlijsten.

Ga jezelf niet op kraambezoek maar wil je toch een cadeau sturen? Via greetz.nl en op de website van Hallmark kun je gemakkelijk een leuke kaart uitzoeken om deze via de post te laten versturen. Handig als je even de deur niet uit kunt! Ook leuk is een knuffelboeket. Waar bloemen bezorgen leuk maar ietwat traditioneel is, kun je met het knuffelboeket een grote bos bloemen met een knuffel in het midden laten bezorgen.

Nog een manier om praktisch met leuk te combineren zijn de pampertaarten. Als een vers stel ouders ergens veel gebruik van maakt, dan zijn het wel luiers... Voor twee tientjes heb je twee grote pakken luiers en kun je deze op creatieve wijze ‘ombouwen’ tot twee of drie lagen ‘taart’. Zorg er wel voor dat ze de luiers nog wel kunnen gebruiken...

Afbeelding: Flickr, clevercupcakes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021