Excite

De heerlijkste panini grill recepten voor thuis

Lekkere panini grill recepten

Om een panini te maken heb je allereerst natuurlijk een panini grill nodig, maar dat kan ook gewoon een contactgrill zijn, waarmee je ook tosti?s kunt maken. Voor een echte panini kun je natuurlijk het beste originele panini sandwiches gebruiken. Als je dat niet hebt, kun je ook een ciabattabroodje of een afbakbroodje gebruiken om de lekkerste panini?s te maken. Deze broodjes kun je het beste enkele minuten in de oven afbakken, voorje ze onder de grill legt.

Panini met pesto, mozzarella en tomaat

Een heerlijke frisse panini is een panini met pesto,tomaat en mozzarella en die is heel eenvoudig te maken. Je snijdt het broodjeopen en besmeert het met pesto. Je kunt kiezen voor rode of groene pesto. Vervolgens beleg je het broodje met mozzarella en tomaat en dan gaat je panini in de grill. Hoe lang je panini in de grill moet, hangt vaak af van het apparaat. Maar zodra je panini knapperig bruin is, is je broodje klaar om ervan te smullen.

Panini Hawaii

Een eenvoudige, maar lekkere panini is een Hawaii. Hiervoor heb je alleen ham, kaas en ananas nodig. Als je het broodje hebtdoorgesneden, kun je ervoor kiezen om er wat boter op te smeren, maar je kuntje panini ook direct beleggen. Leg vervolgens je panini in je contactgrill enwacht tot je broodje mooi bruin is en de kaas gesmolten.

Panini met zalm en geitenkaas

Als je een luxe panini wilt maken, dan is dit zeker een aanrader. Als je je broodje hebt doorgesneden, beleg je het met geitenkaas, zalm en tomaat. Om het af te maken zijn kruiden ook heerlijk op dit broodje. Eventjes in de grill en je kunt daarna genieten van een heerlijke panini. Natuurlijk kun je ook zelf variëren met deze recepten. Je kunt je broodje beleggen met alles wat je maar lekker vindt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020