Excite

Makkelijke pasta recepten

Heerlijke pasta recepten. Met pasta kun je ontzettend veel. Kies voor een tomatensaus, een roomsaus of een championsaus. Je kunt ook lekkere vegetarische pasta maken. Ga voor spaghetti, macaroni, lasagne of andere pastasoorten.

Pasta met kip, spinazie, roomsaus en brie

Dit is een vrij machtig gerecht, maar wel erg lekker. Roerbak kip in de wok en voeg kruiden toe, zoals peper, zout, provinciale kruiden en rozemarijn. Voeg iets later de brie gesneden toe, zodat deze een beetje kan smelten en kook ondertussen de pasta. Je kunt kant en klare roomsaus kopen, bijvoorbeeld van de Honig. Dit is een soort poeder. Voeg wat water toe aan de wok, doe er poeder bij (niet een heel doosje, dit is vaak veel te veel, maar doe het op smaak) en roer goed door tot je een mooie saus hebt. Op het laatst voeg je nog wat spinazie toe en laat het geheel opwarmen. Wanneer de pasta gaar is kun je de pasta in de wok gooien, maar ook de saus en pasta apart serveren.

Pasta met tonijn, paprika en kappertjes

Open blikjes tonijn op water en laat ze uitlekken. Met een vork kun je de tonijn wat uit elkaar halen. Eventueel snijd je de tonijn nog klein. Snijd ook een gele en rode paprika in repen en snijd de kappertjes. Kook ondertussen de pasta. Fruit een ui en wat knoflook in een wok en voeg daarna de tonijn, paprika en kappertjes toe. Meng daarna de pasta er door en maak het af met wat geraspte kaas.

Wees creatief

Je kunt vaak alles wel bij elkaar gooien als je pasta maakt. Je kunt heel creatief zijn en zo heerlijke gerechten maken. Succes!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021