Excite

Pigmentvlekken verwijderen met de pigmentlaser

Allerlei schoonheidscrèmes en zalfjes beloven ons eeuwige jeugd, maar het verouderingsproces is moeilijk te stoppen. Rimpels en kraaienpootjes kan je nog enkele jaren min of meer verdoezelen, maar wat met pigmentvlekken? Kan je ze voorkomen en, word je er toch mee geconfronteerd, hoe kan  je pigmentvlekken verwijderen?

Resultaat van verouderingsproces

Pigmentvlekken zijn het resultaat van je verouderingsproces. Ze zijn zichtbaar als vlakke, donker gekleurde vlekken, en ontstaan op die plaatsen die het meest blootgesteld worden aan de zon. Pigmentvlekken ontstaan door het ouder worden door de vermindering van het aantal melanocyten in je lichaam. Hoe ouder, hoe lager je concentratie melanocyten, en hier wringt precies het schoentje. Melanocyten zijn huidcellen die melanine aanmaken. Die stof zorgt voor een elastische, strakke en stralende huid. Door de vermindering van melanocyten, wordt je huid meer en meer blootgesteld aan de schadelijke ultraviolette stralen van de zon. Die wijzigen het DNA van je huid, met allerlei huidbeschadigingen tot gevolg.

Pigmentlaser pakt probleem grondig aan

In tegenstelling tot de veel belovende schoonheidsproducten, pakt de pigmentlaser dit probleem wél grondig aan. Deze pigmentlaser maakt gebruik van licht, waardoor hij erin slaagt pigmentvlekken te verwijderen door ze te verbrijzelen en af te breken.

Medium depth peeling voor diepe schoonmaakbeurt

Voor veel pigmentvlekken te verwijderen werd de Medium depth peeling op punt gezet. Deze schoonheidsbehandeling dringt tot diep in je huid door, waardoor pigmentvlekken verbleken. De kans dat ze later weer opduiken, is groot. Pigmentvlekken kan je voorkomen door je huid extra te beschermen tegen de zon, bij voorkeur met een zonnecrème met beschermingsfactor 50.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021