Excite

Pijnloze definitieve ontharing

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden? Dit gezegde gaat al lang niet meer op. Beautyproducten van tegenwoordig bieden genoeg keuze om zelf te bepalen waar jouw pijngrens ligt.

Ontharen

Hoe vervelend kan het zijn om elke dag het scheermes ter hand te nemen om je benen, oksels en bikinilijn te ontharen. Vaak met scheerwondjes en jeukende stoppels tot gevolg. Ook harsen biedt geen soelaas. Ingegroeide haren zijn niet zeldzaam en met een beetje pech reageert je huid heftig of de warme hars.

Blijvend en pijnloos ontharen

Het wordt gelukkig steeds makkelijker en betaalbaarder om je ongewenste lichaamshaar te verwijderen op zo'n manier dat het nooit meer terugkomt. Deze methodes van pijnloze ontharing zijn laserbehandelingen of anders de zogenaamde IPL behandelingen. Het verschil tussen de twee is vooral te merken in de lengte van de behandelingen. Ontharen door middel van laser duurt langer per keer, maar vereist wel minder behandelingen. IPL werkt door middel van een sterke lichtflits en behandelingen duren veel korter. Om voorgoed haren te verwijderen zul je echter 6 tot 8 keer terug moeten komen.

Betaalbare aanbieders van permanente ontharing

Vele schoonheidssalons hebben tegenwoordig een IPL apparaat, waarmee lichtbehandelingen kunnen worden uitgevoerd. Websites als Groupon en Living Social bieden soms voordelige sets ontharingsbehandelingen aan. Je kunt ook zelf een deal proberen te sluiten; eenmaal een apparaat aangeschaft zal het voor een beautysalon toch de investering moeten opbrengen. Ook heeft Philips een IPL apparaat op de markt gebracht voor thuis.

Nooit meer ontharen!

Bedenk je dus maar eens hoe het zou zijn als je nooit meer hoeft te ontharen! Op vakantie verlost van de kleine douches met slecht licht en botte scheermesjes die je lelijke littekens opleveren. Of 's ochtends als je eigenlijk geen tijd hebt, niet langer gehaast onder de douche. Geen geïrriteerde huid meer. Een droom die uitkomt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021