Excite

Populariteit mannentas stijgt

Voornamelijk in Azië zijn producten van Burberry erg populair. Er is in landen zoals China een grote markt voor mannenaccessoires en ook de mannentas doet het er erg goed. Vooral voor onder de kerstboom was de tas een gewild item. Ook de winkels in Engeland hebben goed verkocht, ondanks de overlast door de vele sneeuwval. Dankzij de mannentassen bereikte de totale verkoop van Burberry in het laatste kwartaal een bedrag van 570 miljoen euro.

Goedkoop zijn de mannentassen niet. De prijs ervan ligt tussen de 350 en de 1.065 euro. Onderdeel van de collectie zijn onder meer felgekleurde mannentassen in een jaren zestigstijl. Natuurlijk zijn er ook tassen met de bekende geruite Burberryprint.

Tassen voor mannen worden steeds populairder. Mannen als Brad Pitt en David Beckham werden er al mee gezien en dat heeft mede bij gedragen aan de populariteit van dit mannenaccessoire. Burberry is dan ook niet het enige merk waarbij mannentassen onderdeel van de collectie zijn. Zo is er het Zweedse merk Sandqvist, dat niet alleen traditionele tassen heeft, maar ook luxe laptoptassen.

Ook het Singaporese The property of heeft mannentassen. Dit merk heeft alleen maar accessoires voor mannen en die kun je nu ook in Amsterdam kopen, waar zich een vestiging bevindt. De tassen zijn betaalbaar en functioneel. De tas Tommy van dit merk is populair en is verkrijgbaar voor 170 euro.

Afbeelding: Flickr, gebruiker dr3am3r

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021